O nama

Jedinstvena povijest

 

ReUnion

priča

Canopy by Hilton hotel sadrži najzanimljivije i najšarmantnije crtice iz zagrebačke povijesti. One su utkane u svaki dio našeg restorana, ali i samog hotela koji služi kao čuvar kvartovske povijesti koji važne trenutke njegove prošlosti čuva od zaborava.
Hotel se nalazi na mjestu nekadašnjeg najslađeg mjesta u kvartu, slavne Union tvornice pa nije ni čudo da je poslužila kao inspiracija za restoran koji je svojevrsni homage prehrambenoj industriji u kojem ćete naći mnogo starinskih i retro grafičkih djela koja su stvorili tada najeminentniji hrvatski umjetnici.

Canopy Central Bar

Canopy Central Bar

 

Mjesto

za okupljanje

Canopy Central Bar vibrantno je mjesto u vašem susjedstvu, puno pozitivne energije gdje nikad niste sami. Kava uz knjigu, maštanje uz koktel s potpisom, opuštanje s prijateljima uz craft pivu i pokoji barski zalogaj  nezaboravan je doživljaj.

Barska ponuda

Canopy by Hilton

Canopy by Hilton

Potpuna

udobnost

Canopy by Hilton nalazi se u srcu glavnog grada Hrvatske u blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom koje su dizajnirane da pruže potpunu udobnost uz besplatan Wi-Fi, televizor od 49 incha, mini bar i Nespresso® aparat. Interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Svim gostima na raspolaganju je Retreat zona za opuštanje, transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, Wi-Fi, prostrani 24-satni gym i profesionalno i ljubazno osoblje.

Canopy by Hilton Zagreb