O nama

Jedinstvena povijest

 

ReUnion

priča

Canopy by Hilton hotel čuvar je kvartovske povijesti, koji važne trenutke njegove prošlosti čuva od zaborava. Sadrži zanimljive i šarmantne crtice zagrebačke povijesti koje su jedinstvenim dizajnom i prepoznatljivom gastronomijom utkane i u restoran ReUnion.
Hotel se nalazi na mjestu nekadašnjeg najslađeg mjesta u kvartu, slavne tvornice kandita i čokolade Union, koja je također poslužila i kao inspiracija imenu restorana. Neka ReUnion bude mjesto vaših ponovnih susreta sa starim prijateljima, mjesto novih poznanstava i lijepih emocija.

Canopy Central Bar

Canopy Central Bar

 

Mjesto

za okupljanje

Canopy Central Bar vibrantno je mjesto u vašem susjedstvu, puno pozitivne energije i dobre muzike gdje nikad niste sami. Kava uz štivo, maštanje uz koktel s potpisom, opuštanje s prijateljima uz craft pivu i slasni barski zalogaj  nezaboravan je doživljaj.

Barska ponuda

Canopy by Hilton

Canopy by Hilton

Potpuna

udobnost

Canopy by Hilton nalazi se u srcu našeg glavnog grada i u blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom koje su dizajnirane da pruže potpunu udobnost uz besplatan Wi-Fi, televizor od 49 incha, mini bar i Nespresso® aparat. Interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Svim gostima na raspolaganju je Retreat zona za opuštanje, transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, Wi-Fi, prostrani 24-satni gym i profesionalni i ljubazni Entuzijasti hotela.

Canopy by Hilton Zagreb