Posebne ponude

nedjeljni ručak

 

 

Eat, drink

& smile

Od nedjelje 13. lipnja ponovno uživajte u tradicionalnom ručku uz obitelj i prijatelje od 13 do 16 sati u restoranu ReUnion hotela Canopy by Hilton.  Ove nedjelje pripremamo izvrsnu  ponudu ukusne hrane po izboru Šefa Marinka Topalovića.

Za najmlađe goste organiziran je Canopy dječji kutak – igraonica s animatorom, zabavnim sadržajem, nagradnom igrom, a u ponudi je i poseban dječji meni i slatki korner.

Svi gosti uz nedjeljni ručak imaju jedno piće gratis; Bolfan Graševina, Trs Cabernet Franc, točeno pivo Garden Brewery ili prirodni sok (naranča, jabuka, ribizl). Cijena za odrasle je 130 kuna, za djecu do 12 godina 50 kuna, a za najmlađe do 5 godina ručak je gratis.

 

 

 

 

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Nedjeljni ručak služimo od 13:00 do 16:00, cijena je 130 kn po osobi, od 5 do 15 godina – 50 kn, do 5 godina – gratis.

Rezervirati možete na telefon +385 1 4559 518 ili info@reunionrestaurant.hr

Obiteljske proslave

obiteljske proslave

Najdraži

trenuci

Na prvom katu hotela nalaze se naše dvije dizajnerski uređene, nekonvencionalne dvorane nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali. Obje dvorane mogu se spojiti te zajedno s Pantryjem čine funkcionalnu cjelinu idealnu za privatne proslave. Neka one budu mala oaza i nezaboravno mjesto u kojem ćete obilježiti i proslaviti najljepše trenutke kao što su krstitke, prve pričesti, rođendani, godišnjice ili svadbe. Uz dvorane se nalazi i privatni Pantry – kuhinja i blagovaonica gdje ćete uživati u buffet odabiru hrane, u malim slanim ili slatkim zalogajima i koktelima s potpisom. Zabavu i druženje nastavite na maloj privatnoj terasi, a za veće proslave očekujemo vas u eklektičnom prostoru ReUnion restorana u kojem će Canopy Entuzijasti ispuniti sva vaša očekivanja.

Obiteljske proslave Canopy

 

 

 

 

Advent

Advent